Jag röstar inte på Sverigedemokraterna – läs mer på www.sverigedemokraterna.de">”sverigedemokraterna"

Saturday, September 12, 2009

Endast för norrbaggar

Hej.
Är väl faktiskt vida känt att det är val i Norge i helgen (och på måndag). Så varför sitter du och läser blogg då? Kom dig ut till din vallokal och avge din röst. Eller är du en av alla soffliggare där ute som helst bara klagar? Det har du inget rätt till om du själv inte är med och påverkar.

Tänker inte gå in i så djup politisk ställningstagande, ge din röst till något som appellerar till dina inre värden och ståndpunkter. Vad är viktigt för dig? Tycker bara det är märkligt att i ''verdens beste land'' har i alla fall 1/4 av folket lust att ge sin röst till ett missnöjesparti som i valkampen kör saker som lägre skatt (oh please!), nedprioriterande av både kultur och miljöfrågor och hellre satsning på vägar och bilism. Spä på detta med att de dessutom sprider fruktan för invandrare så kan du konstatera att en fjärdedel av Norges befolkning är missnöjda, egoistiska, rädda, inskränkta och småaktiga människor utan empati (säger inte rasistisk). 1/4 av Norges befolkning är också dumma, som inte ser igenom en sån genomskinlig politik. Läs partiprogramet innan du röstar vet jag......

Kan du hellre inte se hur fint den sittande regeringen (som inte är felfria) lotsat oss genom finanskrisen? Folk har till skillnad från övriga Europa jobb här. Man satsar på miljö, utbyggning av tåg och vägar. Man har satsat på kvalite i skolan, och är en garanti för en framtid för gemenskapen, där alla behandlas lika (så långt det nu är möjligt). Förhoppningsvis faller också mindre människor utan för ramarna om Jens får förnyat förtroende fyra år till. Kanske kan Norge också få skolmat (lämna Albanien ensam där i träsket), snabbtåg kan planeras, fortsätta att bygga välfärden för våra skattepengar (ja, du får något i retur för dom), du kan få behålla jobbet, och ha ett fint liv.'

Rösta, låt inte fasc....ursäkta FRP bygga arbetsläger för alla farliga invandrare (svenska lycksökare inkluderat) efter valet.

2 comments:

Unknown said...

Jeg leser blogg framfor å stemme fordi siste frist for forhåndsstemming gikk ut i går, og første valgdag er i morgen etter kl. 16. DOH.
Uten å si for mye kan jeg si at min stemme går til et parti som ikke vil bore etter olje i Lofoten. Jeg synes det naturområdet er verd milliarder ganger mer enn den latterlige økningen det kan gi til "oljefondet" vårt. Jeg savner satsing på nyvinninger og forskning som kan gi oss flere ben å stå på enn bare oljerikdom. Den dagen oljen tar slutt og fondet er brukt opp står Norge igjen som et U-land uten kompetanse. Argh.

Unknown said...

Er glad for at du leser bloggen min jeg:)

Tack för att du delade med dig av dina synpunkter, Någon som har flera? Någon FRP:are som läser bloggen?


Nej, trodde inte det heller.... ni kallar ju såna som mig kommunister, i debatter som ska vara sakliga. Jag har ju redan sjunkit till den nivån (sandlåda) också.