Jag röstar inte på Sverigedemokraterna – läs mer på www.sverigedemokraterna.de">”sverigedemokraterna"

Sunday, April 12, 2009

Bilder





Då jag ofta frekventerar tidigare nämda Olympen i Grönlandsleiret, och också häromdagen tog trapporna upp på Pigalle, tänkte jag bara ge er dessa foton att betrakta. Överst ett stilla men ändå yrande och inte tyst Olympen, och längst ner 2 bilder från ett mer dansant Pigalle. Nästan musik som kunde få mig att dansa. Nästan....

7 comments:

Siquidem said...

Pigalle! Där har jag varit! Kommer ihåg att jag hittade en marockan som jag ville prata franska med, men han hade andra planer. Blev sur och desillusionerad. Vad ung och dum och naiv man var för ett halvår sen, egentligen... :)

Unknown said...

Aah.. Jag glömde upplysa att det är en plats man kan möta nord-afrikaner och snacka franska på, om man behärskar den parlören. För övrigt framstår du fortfarande som nästan dum och naiv, i din Poirot-fascination. ALLA vet ju att det är butlern som är mördaren, waste of time;)

Siquidem said...

Du, av alla deckare (och det är en del) så är det förvånande sällan butlern whosdunnit. Blev ärkeirriterad och svor att aldrig läsa en deckare igen (höll två veckor) efter att poliskommissarien visat sig vara mördaren. hAlLåH elLer?! Någonstans får ju gränsen gå!

Vad vet du om Oslos karaokeutbud, förresten? :)

Siquidem said...

"Av alla deckare jag läst" skulle det givetvis vara. Sorry. Är fortfarande uppspelt efter det fantastiska mordet!

Unknown said...

Inte mer bevandrad i Christies böcker än att jag läst Orientexpressen (en klassiker). Karaoke däremot! Under min gyllene karaokeera (2002-04), frekventerade jag flitigt Oslos karaokebarer. Faktiskt till den grad att jag undrar om en googlesökning på Karaokekungen+Oslo ger skrämmande resultat. I korta drag gäller följande:

Håll er undan Sinatra (Zinatra?), Aker Brygge där flinkhetsfaktoren är allt för hög, och köerna för långa.

Bör Börson i Trondheimsveien är det sunkiga alternativet. Playstation-karaoke inför ett klientel som sett det mesta.

Expressen vid Jernbanetorget får bli min favorit. Där har jag gjort klassiker som With or without you, Angels, You'll never walk alone med mera till suktande blickar från de mogna damerna som frekventerar puben.

Trumpeten, som jag aldrig satt min fot på har visst också karaoke. Förresten så ser du att min storhetstid är några år bort, så en liten reservation om att de nämnda platserna fortsatt låter folk greppa mikrofonen bör inläggas.

Annars är ju Singstar ett alternativ man kan besvära grannarna med också.

Siquidem said...

Så intressant! Vad hände egentligen 2004 som fick Herrn att retirera?

Kör suspekta karaokeprogram på datorn tills jag har råd med Singstar. karuniverse.com is the shit.

Orientexpressen, ja. Alla var mördaren. Jädra blåsning. Typ. Argh.

Marcus said...

Ja du, 2004 eller 2005, stämmer nog ungefär. Orsaken var nog att den största delen av mina backing vocals flyttade hem till Svea rike, för att satsa på en egen Singstarkarriär; Jag fick dessutom se och höra ett traumatiskt klipp från ett julbord där jag gör ''Stuck in a moment'', och ändå sedan dess är jag stuck in a moment, I can't get out of. Karaoketorka! Dessutom blev jag ruggigt trött på att få trånande blickar från äldre damer i leopardkläder på Expressen. Så jag fann ut att jag ''better shape up'' som de sjunger i Grease, så jag nu sjungar jag bara i duschen, fast kanske jag får kolla in nörd-sidan du tipsar om?